Robert Pattinson

31. ledna 2009 v 13:20 | M.P.L. of Twilight
Místo narození:
Londýn, Anglie, Velká Británie

Datum narození:
13. května 1986 (Býk)
22 let (23. narozeniny slaví za 102 dní)

Filmografie (herecká)
2009
New Moon (Edward Cullen)
2008
Stmívání (Edward)
2007
Harry Potter a Fénixův řád (Cedric Diggory)
2005
Harry Potter a Ohnivý pohár (Cedric Diggory)
2004
Království prstenu (TV) (Giselher)


Jarmark marnosti (starý Rawdy Crawley)

Koníčky:
Sport, snowboarding, fotbal, lyžování

• Hraje na kytaru a klávesy
• Times Online ho nazval jako British Star of Tomorrow (Britská herecká naděje, Britská hvězda zítřka),
• Říká se, že je nástupcem Judeho Lawa
• Robertův vzor je Jack Nicolson

Místo, datum narození, filmografie - KFilmu.net
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí design?

100% .. super ;) 76.1% (54)
50% .. poho :) 11.3% (8)
20% .. nic moc :/ 2.8% (2)
0% .. vůbec :( 9.9% (7)

Komentáře

1 Eliis Eliis | 31. ledna 2009 v 21:06 | Reagovat

A dneska bylo na jedničce to králoství prstenu víte to??

2 Bella Bella | E-mail | 31. ledna 2009 v 21:06 | Reagovat

Robert je nej ;) :)

3 M.P.L. of Twilight • Autorka M.P.L. of Twilight • Autorka | E-mail | Web | 31. ledna 2009 v 21:21 | Reagovat

Eliis → jj, já to vím.. a za týden je 2. část :)

Bella → je :-*

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.